Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Ολυμπιακος Από Τρίτη τα σπουδαία

bobo7.jpgΕυκαιρία για διακοπές και χαλάρωμα είναι το τριήμερο για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι γεμίζουν μπαταρίες ενόψει της επόμενης εβδομάδας στην οποία θα αρχίσουν να τρέξουν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και ειδικότερα τα μεταγραφικά. Από την Τρίτη θα μπουν στην τελική ευθεία τα θέματα που αφορούν τους Μπομπό, Ντραγκουτίνοβιτς και Ντάρμπισιρ με θετική ή αρνητική κατάληξη. Το έχουν πάρει απόφαση και στην Τουρκία για τον Μπομπό, δημοσιεύματα για Κάλστρομ.


Ξεκούραση και επιστροφή για τα καλά


Το τριήμερο των ευρωεκλογών και του Αγ. Πνεύματος ήταν μία καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους της ομάδας να αποδράσουν ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της επόμενης εβδομάδας η οποία αναμένεται δύσκολη. Και αυτό γιατί από την Τρίτη (9/6) θα μπουν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τα μεταγραφικά της ομάδας και συγκεκριμένα τους Μπομπό, Ντραγκουτίνοβιτς και Ντάρμπισαϊρ.

Το θέμα του Μπομπό είναι το πιο εύκολο σε σχέση με τα υπόλοιπα, αφού κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού από την Μπεσίκτας. Ένας Μπομπό για τον οποίο πλέον οι γείτονες το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η Χουριέτ έχει άρθρο που λέει ότι ο Μπομπό θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού, ενώ για την παραχώρησή του έδωσε το «πράσινο» φως και ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Μουσταφά Ντενιζλί. Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του μέλους της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου, Μάριο Μπερκ, ο οποίος τόνισε ότι «Ο Μπομπό μας ρώτησε αν του δίνουμε την άδεια για να γίνει η μεταγραφή. Εμείς περιμένουμε την έκθεση του προπονητή»

Στην τελική ευθεία γι Ντραγκουτίνοβιτς και Ντάρμπισαϊρ


Εκτός από τον Μπομπό τα άλλα θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα είναι αυτό του κεντρικού αμυντικού με τον Σέρβο διεθνή της Σεβίλλης να είναι το Νο1 φαβορί για τη θέση αυτή. Ο Νταγκουτίνοβιτς είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για να καλύψει το κενό του Άντζα και φαίνεται πως αυτή τη φορά θα είναι και η τυχερή για τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα έχουν αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση για τον Σέρβο αμυντικό και ελπίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί
η απόκτησή του από τη Σεβίλλη.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την ομάδα είναι και αυτό του Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός μαζί με τον μάνατζέρ του πιέζουν την Μπλάκμπερν να ρίξει τις απαιτήσεις της για να μπορεί να γίνει η μεταγραφή, και υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά αυτό θα γίνει, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Σαμ Άλαρνταϊς. Από τον Ολυμπιακό θα υπάρξει νέα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, και υπάρχει η πίστη ότι και αυτό το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: