Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ρεάλ Μαδρίτης - Φήμες για Κακά

Οι φήμες "οργιάζουν" στην Ισπανία πως η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε για την απόκτηση του Κακά έναντι 65.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena SER" μετέδωσε την συγκεκριμένη πληροφορία, παρουσιάζοντας το ζήτημα τελειωμένο.

Λέγεται λοιπόν πως η "βασίλισσα" τα βρήκε με την Μίλαν στα 65.000.000 ευρώ και πως το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος αναμέται να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών με 9.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Νωρίτερα, ο μάνατζερ του Κακά επιβεβαίωσε πως υπάρχει επίσημη πρόταση από τον σύλλογο της Μαδρίτης, μικρότερη σαφώς από αυτήν της Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο (100.000.000 ευρώ), ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει συμφωνία.

Φήμες από την Ιταλία μάλιστα θέλουν τον πρόεδρο των "ροσονέρι", Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να δήλωσε πως η πρόταση της Ρεάλ είναι πολύ καλή για την αρνηθεί κανείς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο διεθνής άσος βρίσκεται στην Βραζιλία και προετοιμάζεται για το σημαντικό παιχνίδι με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Κακά έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ στους όρους του συμβολαίου και μένει μόνο η ανακοίνωση.

Πάντως, πληροφορίες θέλουν την Τσέλσι να έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του παίκτη, ποντάροντας στο γεγονός πως πλέον εχει στην τεχνική της ηγεσία τον Κάρλο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: