Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Οδεύει προς την Τούμπα ο Βιεϊρίνια


Ο Βιειρίνια πανηγυρίζει Αν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής οδεύει για την Τούμπα και μάλιστα ως ελεύθερος από την Πόρτο, αλλά, μέχρι τότε, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ο δικέφαλος αναμένεται να δώσει ένα ποσό στην Πόρτο και εφόσον συμφωνήσουν θα γίνει η μεταγραφή. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Βιερίνια θα έρθει και πάλι δανεικός για ένα χρόνο.

Τον Λούσιο Αλέχο Φιλομένο, 29χρονο Αργεντινό, επιθετικό, υποδέχεται την Κυριακή στις 2.30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο ΠΑΟΚ.
Με την απόκτηση του Φιλομένο, ο ΠΑΟΚ κλείνει τις θέσεις στην επίθεση και στρέφεται αποκλειστικά στην απόκτηση του αριστερού μπακ, για τον οποίο, ο Σαβίνι διατηρεί το προβάδισμα και βέβαια, ο Βιτόλο για τη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Φιλομένο θα περάσει κανονικά και από τον εργομετρικό έλεγχο, ίσως την Τρίτη και από την προσεχή Τετάρτη θα δώσει το παρών με όλους τους συμπαίκτες του στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα.

Δεν προέκυψε κάτι καινούργιο από την υπόθεση Βιτόλο. Η εκκρεμότητα εξακολουθεί να υπάρχει με την διοίκηση της Σανταντέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: