Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Νίκος Αραμπατζής: «Σοβαροί και... προκριθήκαμε»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η Βαλερένγκα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης των παικτών του ΠΑΟΚ που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας. Ο Νίκος Αραμπατζής, που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ξεκαθάρισε πως αν ο «δικέφαλος» είναι σοβαρός στα δύο παιχνίδια θα περάσει στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ξέρουμε ότι έχουμε την πίεση για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Πέμπτης. Η προετοιμασία φέτος είναι πιο γρήγορη από πέρυσι. Όλοι προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στον καλύτερο δυνατό βαθμό στο πρώτο ματς με τη Βαλερένγκα», δήλωσε αρχικά ο Σερραίος αμυντικός και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά για τη Βαλερένγκα, μόνο ότι έχει παιχνίδια στα πόδια της. Είναι πολύ καλό που το πρώτο ματς γίνεται στο Όσλο. Αν είμαστε σοβαροί θα περάσουμε».

Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίησή του ως αριστερό μπακ, σχολίασε: «Έχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση, στον Πανσερραϊκό. Προσπαθώ να δίνω ό,τι καλύτερο, τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθάω την ομάδα. Όπου κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζομαι, θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο». Για το αν η σεζόν θα είναι πετυχημένη, αν ο ΠΑΟΚ έχει την ίδια πορεία με πέρσι, ο Αραμπατζής, ανέφερε: «Αν είμαστε όπως πέρσι, θα εδραιώσουμε τον ΠΑΟΚ και βαθμολογικά στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και έτσι θα διεκδικούμε περισσότερα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: