Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Χάλασε η μεταγραφή Φερναντίνιο

Τη στιγμή που όλοι οι αριστεροπόδαροι της Ευρώπης -που αγωνίζονται στα χαφ- εξαντλήθηκαν, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ασχοληθεί με... κάποιον Φερναντίνιο.

Στο άκουσμα του ονόματος του 24χρονου βραζιλιάνου, ο κόσμος του Ολυμπιακού πάγωσε κι ας μην τον είχε δει... Η παγωμάρα, όμως, η οποία φτάνει σε επίπεδα... κατάψυξης επήλθε την Κυριακή (30/8), μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι η μεταγραφή του Φερναντίνιο χάλασε οριστικά!

Ετσι, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει με σοβαρές ελλείψεις στη θέση του αριστερού χαφ, αφού πλέον βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (31/8).

Ετσι, αν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κινηθεί μόνο για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, γεγονός που προκαλεί... γκρίνια τόσο στους φιλάθλους της ομάδας, όσο και στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Τζόρτζεβιτς και τον Λέτο στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας.

Η ουσία είναι ότι ο Φερναντίνιο τα έχει βρει με τη Χέρτα Βερολίνου και παρά τις πιέσεις από την Μπαρουέρι, αρνήθηκε να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Μετά από την αρνητική εξέλιξη στο θέμα, από τον Ολυμπιακό βγαίνει ότι "...θα συνεχίσουμε, όπως είμαστε"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: