Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ο Άρης "χρυσώνει" τους παίκτες

http://www.sport24.gr/ast/cov/ar/aris_2010_1_13_22_35_40_b.jpgΟ Άρης "έφτιαξε" τον κόσμο του με τις συνεχόμενες νίκες και η διοίκηση σε ανταπόδωση των σερί νικών και των προοπτικών που ανοίγονται ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, εμφανίζεται αποφασισμένη να τους π"χρυσώσει"αίκτες. Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" ανακοίνωσε στους παίκτες τα πριμ που αφορούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, την έξοδο στο Europa League αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση κατάκτησης της δεύτερης θέσης και πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ η διοίκηση θα πριμοδοτήσει με 1,5 εκατομμύρια ευρώ τους παίκτες. Σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου οι παίκτες θα μοιραστούν 650.000 ευρώ ενώ για την έξοδο στο Europa League θα μοιραστούν 200.000 ευρώ.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανακοίνωσε στους αρχηγούς της ομάδας ότι θα μοιραστούν έξτρα πριμ 100.000 ευρώ για τις τέσσερις τελευταίες νίκες που πέτυχαν στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Παροξυσμός για ΠΑΟ

Στο μεταξύ, οι μέρες για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό πλησιάζουν και οι οπαδοί του Άρη βρίσκονται στο πόδι. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια και ήδη έχουν προπωληθεί περισσότερα από 5.000 εισιτήρια, χωρίς να υπολογίζονται αυτά των οργανωμένων. Όσο πλησιάζει το ματς η ζήτηση θα αυξάνεται και αναμένεται νε εξαφανιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: