Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τρόμος για Γκαλέτι


Έντονη είναι η ανησυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού αναφορικά με την περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μέσος, μπήκε σε νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να ξεπεράσει έντονους πόνους που είχε στην κοιλιά και που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και έναν περίπου μήνα. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν γνωρίζουν αυτή την στιγμή περί τίνος πρόκειται, ωστόσο διαψεύδουν τα σενάρια που θέλουν τον Γκαλέτι να αντιμετωπίζει πρόβλημα ανάλογο με αυτό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του 29χρονου μέσου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι φανερό πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ίσως με αυτό το περιστατικό εξηγείται και η πεσμένη του απόδοση.
Τι και αν τα σενάρια από την Ιταλία θέλουν τον Ντάτολο να λέει όχι στο ενδεχόμενο της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό; Ο μάνατζερ του παίκτη, Χοσέ Σαμπιέρι, τονίζει πως ο πελάτης του δεν έχει αποφασίσει ακόμη το τι θα κάνει, ενώ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Αργεντινό να έχει ήδη πει όχι στους «ερυθρόλευκους».
Συγκεκριμένα, ο Σαμπιέρι τόνισε στην εφημερίδα «SportDay»: «Δεν ισχύει ότι έχουμε αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, απλώς ζητήσαμε περισσότερο χρόνο για να απαντήσουμε, διότι θέλουμε να το σκεφτούμε. Έχουμε στα χέρια μας αρκετές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες και περιμένουμε κι άλλες τις επόμενες ημέρες. Όταν τις έχουμε όλες στα χέρια μας, θα τις βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε».
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Νάπολι για την απόκτηση του παίκτη, με την μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, κρατώντας οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια Ευρώ. Πάντως, ο παίκτης σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν θα έλεγε όχι στην μετακίνησή του στην Φιορεντίνα.
Στο θέμα του Νέρι Καστίγιο τώρα, συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είχε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός. Στη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκαν κάποιες ασάφειες στο χαρτί των Ουκρανών, οι οποίοι ζητούν 1.2 εκατομμύριο Ευρώ, για να παραχωρήσουν τον παίκτη για 1.5 χρόνο. Το ποσό δεν θεωρείται απαγορευτικό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εκτός απροόπτου θα λύσουν τα γραφειοκρατικά και θα αποκτήσουν τον Καστίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: