Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Βράβευση Σερζ Ντιέ Best Goal 25ης αγωνιστικής


Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 25ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Τετάρτη (10/3) στον Σερζ Ντιέ της Καβάλας, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμoιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιο.

Ο Ντιέ ο οποίος βραβεύτηκε για το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Άρη (Καβάλα - Αρης 1-1, 6/3), τόνισε μετά την απονομή του: "Είμαι ευλογημένος από τον Θεό. Το συγκεκριμένο βραβείο δεν ανήκει μόνο σ` εμένα, αλλά και στον προπονητή μου, το τεχνικό τιμ της ομάδας και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Αφιερώνω το βραβείο στον κόσμο. Ευχαριστώ τον Σταύρο Ψωμιάδη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα της Καβάλας κι εύχομαι ο Θεός να μου χαρίσει κι άλλα τρόπαια".

Για τους στόχους της ομάδας ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού τόνισε: "Φέτος έχουμε πολύ υψηλούς στόχους και πιστεύω ότι όλοι μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό θα μπορέσουμε να τους πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: