Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Γκρέγκορι: «Απόλαυση... ο ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την καλύτερή του περίοδο περνάει στον ΠΑΟΚ ο Κένι Γκρέγκορι ο οποίος αποκάλυψε πως το μυστικό για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις είναι πως... περνάει καλά. Ο Αμερικανός φόργουρντ του «δικεφάλου» παραχώρησε συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κένι Γκρέγκορι στο TV 100:

Για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη: «Ηταν μια μεγάλη νίκη αυτή που πετύχαμε το Σάββατο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε. Στο 1ο ημίχρονο θυμίσαμε το παλιό κακό μας εαυτό σε προηγούμενα εκτός έδρας ματς, συνήρθαμε στο 2ο και πιστεύω κερδίσαμε δίκαια. Στα δύο τελευταία μας παιχνίδια στην Αθήνα δείχνουμε ότι έχουμε βελτιωθεί αμυντικά και επιθετικά και ειδικά μακριά από το γήπεδο μας, που ήταν το τρωτό μας σημείο και μπορούμε να τερματίσουμε αν συνεχίσουμε έτσι σε μια καλή θέση πριν τα play off».

Για τη δική του απόδοση: «Νιώθω καλά , συνεργάζομαι πολύ καλά από την αρχή της σεζόν με τα υπόλοιπα παιδιά και μου αρέσει που μπορώ και προσφέρω και θέαμα-γιατί αυτό χρειάζεται το μπάσκετ για να γεμίζουν τα γήπεδα- αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζει η ομάδα! Φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στην ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν που θέλω να την ξεχάσω. Χαίρομαι που επέστρεψα, το κλίμα μέσα και έξω από την ομάδα είναι καλό, απολαμβάνω που παίζω για τον ΠΑΟΚ, ενώ πέρσι έζησα μια πολύ δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση.

Δεν θέλω όμως να ξύνω πληγές και μείνω στο παρελθόν. Θα ήθελα να συζητήσω το ενδεχόμενο για να αγωνίζομαι και του χρόνου στο σύλλογο, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα και τι θα κάνουμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και πετύχουμε καλές νίκες. Όσο για το αν θα μείνω ή όχι, εξαρτάται και από το τι θα έχει στο μυαλό του ο προπονητής αλλά και η διοίκηση του ΠΑΟΚ».

Για τις συμβουλές του Κλιφ Λέβινγκστον: «Ήξερα αρκετά για την ομάδα και την πόλη, πριν έρθω, από τον Κλιφ, που τον είχα προπονητή στις ΗΠΑ και ξέρω ότι αν και έπαιξε μόλις για μια σεζόν στον ΠΑΟΚ, αγάπησε την ομάδα και ο κόσμος αυτόν. Μου είπε τα καλύτερα και για την πόλη αλλά και για τον σύλλογο, αλλά για αυτό που δεν πίστευα αλλά το έζησα και πέρσι αλλά και φέτος και πλέον τον καταλαβαίνω γιατί μιλούσε συνέχεια για αυτό, είναι το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα. Είναι απίστευτοι, ειδικά όταν γεμίζουν το γήπεδο, αλλά θα ήθελα να έρχονται όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, γιατί τότε τους χρειαζόμαστε πιο πολύ!».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως κάνανε μέχρι σήμερα με πάθος, να γεμίσουν το γήπεδο μας στα τελευταία ματς πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και να μας υποστηρίξουν ακόμα πιο δυνατά στα play off και εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: