Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Βίσιο: "Ήταν πολύ δύσκολο για μένα"


Ο Βίσιο αποχωρεί τραυματίας Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, ο Τόμας Βίσιο, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από μακρόχρονη απουσία λόγω τραυματισμού, τόνισε: "Ηταν πολύ δύσκολο για μένα, καθώς αναγκάστηκα να είμαι 23 παιχνίδια εκτός αγωνιστικών χώρων. Ηταν μια άσχημη παρένθεση. Εζησα από κοντά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ηταν σημαντικά και αγχωτικά τα παιχνίδια με Καβάλα και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Σίγουρα δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα που περνάει αισθάνομαι καλύτερα και σύντομα θα είμαι στην κατάσταση που επιθυμώ.

Ηρθα πέρσι στον Εργοτέλη για να καταφέρουμε να πάμε ψηλά και την επόμενη χρονιά να πάμε στο Κύπελλο UEFA. Αυτός ήταν ο στόχος που είχα θέσει και πίστευα ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε τη νέα σεζόν. Ο Εργοτέλης μου συμπαραστάθηκε πολύ σε αυτό που πέρασα. Ηταν δίπλα μου σαν οικογένεια, γιατί είναι οικογένεια, τόσο αγωνιστικά, όσο και στο ανθρώπινο κομμάτι και τους ευχαριστώ όλους για αυτό".

Στη χθεσινη προπόνηση, θεραπεία έκαναν οι Πόζα (ενοχλήσεις στη μέση), Κορδονούρης (διάστρεμμα), Τζούνιορ (ενοχλήσεις στον αστράγαλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: