Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Αυξάνονται οι ελπίδες για Τούμπα

http://www.sport24.gr/ast/cov/13/13051_b.jpgΟλοκληρώθηκε ο έλεγχος στο γήπεδο της Τούμπας από τους εκπροσώπους της UEFA και όλα πλέον εξαρτώνται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αγωνιστεί η ομάδα στη φυσική της έδρα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα χαρακτηρίζεται θετικό και ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να προλάβει να έχει έτοιμη την Τούμπα στις κατάλληλες ημερομηνίες και να μην χρειαστεί να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Πρέπει να επισημανθεί ότι οι παράγοντες της ΟΥΕΦΑ δεν έχουν θέσει κάποια καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών.

Η σύμβαση με ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ μετά την επίσκεψη των Ζαγοράκη και Γκαγκάτση προχθές στο ΟΑΚΑ και τις συζητήσεις που είχαν οι δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ με την πρόεδρο του Ολυμπιακού Σταδίου Αντωνία Ζαφειροπούλου, το Δ.Σ του ΟΑΚΑ έστειλε χθες το πρώτο έγγραφο στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ, περιλαμβάνεται ένας όρος για τα εισιτήρια.

Το ΟΑΚΑ ζητά να εισπράξει το 15% των μεικτών εσόδων από τα εισιτήρια που θα διαθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην περίπτωση φυσικά που χρησιμοποιήσει αυτό το γήπεδο για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνονται ρήτρες βίας στο έγγραφο, απλά αναφέρεται πως εάν σημειωθούν επεισόδια και σπάσουν οπαδοί πλαστικά καθίσματα, η ΠΑΕ θα πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε πλαστικό κάθισμα. Είναι ένας όρος που υπάρχει πάντα όταν ένας σύλλογος χρησιμοποιεί γήπεδο πόσο μάλλον όταν αυτό είναι κρατικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: