Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Το φθινόπωρο ανοίγει τις πύλες του το νέο γήπεδο της ΑΕΛ

Στην τελική του ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου στον χώρο του Πυρήνα Β' και μάλιστα όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της λαρισινής ΠΑΕ θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του μέσα στο φθινόπωρο."Με ταχύτατους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΛ, που θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του μέσα στο φθινόπωρο. Την εβδομάδα που διανύουμε, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού του στεγάστρου στην ανατολική πτέρυγα, ενώ στη βόρεια και τη νότια όλες οι οικοδομικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. Και στις τρεις προαναφερθείσες πτέρυγες σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα και η διαμόρφωση των χώρων υγιεινής με την τοποθέτηση πλακιδίων.

Στη δυτική πτέρυγα – όπου θα φιλοξενηθούν οι κύριες εγκαταστάσεις του γηπέδου (αποδυτήρια, γραφεία, εστιατόρια, σουίτες κτλ.) – σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι ηλεκτρομηχανολογικές, όπως επίσης και οι εργασίες διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων στα επίπεδα –1 και 0, ενώ οι εργασίες σκυροδέματος έχουν φτάσει πλέον στο τελευταίο στάδιο (επίπεδο 2), ώστε να ακολουθήσει η τοποθέτηση των μεταλλικών στοιχείων του στεγάστρου.

Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο και ειδικά στο τμήμα έξω από την κύρια είσοδο του γηπέδου", ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: