Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σόλιντ και Ζόρζε Κόστα στη λίστα τού ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Δύο νέα ονόματα έρχονται να προστεθούν στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που ασχολούνται με το θέμα λόγω Ντοναντόνι, ως υποψήφιοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία τής ομάδας.Ο λόγος για τον Νορβηγό Τροντ Σόλιντ, που είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τον Ολυμπιακό (2005-2007), ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται χωρίς ομάδας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό τής καριέρας του.

Ο πεπειραμένος προπονητής έχει γνώση τής ελληνικής πραγματικότητας και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ πρόσφατα το όνομά του είχε ακουστεί και για τον πάγκο τής Ομόνοιας, μέχρι που προέκυψε συμφωνία των Κύπριων με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πλην του Νορβηγού, οι Ιταλοί γράφουν και το όνομα του Πορτογάλου Ζόρζε Κόστα, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεπορτάζ τού συλλόγου όταν είχε αποχωρήσει ο Φερνάντο Σάντος από την τεχνική ηγεσία. Τέλος, αναφορά γίνεται και στον Λάζλο Μπολόνι που είχε ακουστεί αμέσως μετά την αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη, παρόλα αυτά η περίπτωσή του φάνηκε να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: