Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τα «παιχνίδια» του Ολυμπιακού με Χαβίτο, «καίνε»…

Ο Ολυμπιακός έχει επιδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο «κρυφτούλι», νομίζοντας ότι θα «κοιμίσει» τους ανθρώπους του Άρη και θα «αρπάξει» κοψοχρονιά τον Χαβίτο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που εδώ αναδείχθηκε, στην ομάδα του Άρη δηλαδή, κι αυτός συμπλέει, επιλέγοντας το δρόμο της σιωπής, προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό και να φύγει από τον Άρη. Είναι επαγγελματίας, άρα θεμιτό. Κανένας δεν τον αναγκάζει να αγαπήσει την ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά όπως και νάχει, οφείλει και ο ίδιος ο Χαβίτο ένα σεβασμό στην ομάδα αυτή, που τον έφερε από τα αζήτητα της ισπανίας και τον έκανε παίκτη.
Παρ΄ όλα αυτά, η τακτική του Ολυμπιακού έχει αρχίσει και εκνευρίζει τους ανθρώπους του Άρη, [που γνωρίζουν όλες τις επαφές ΟΣΦΠ-Χαβίτο, τις συζητήσεις και την πρόταση στον Ισπανό, αλλά δεν ακούνε από τους «κάτω» την πρόταση για αγορά του Χαβίτο.
Ο Άρης θα του δώσει 1,1 εκ. ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας, αλλά πάνω-κάτω όλοι περιμένουν μια πρόταση από τον Πειραιά για αγορά του παίκτη. Το καλοκαίρι ο Χαβίτο μένει ελεύθερος και μπορεί να φύγει σε όποια ομάδα θέλει, αλλά η αλήθεια είναι ότι Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΙΤΟ, ΠΙΕΖΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ. Κι αν το καταλάβει αυτό ο Ισπανός παίκτης, τότε θα επιλέξει την πρόταση του Άρη και όχι του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι εάν αύριο φύγει ο βαλβέρδε και αναλάβει ο… Αλέφαντος ή όποιος άλλος ηλεκτρολόγος προπονητής από την Ευρώπη, τότε ο Χαβίτο θα δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο για να πάρουν τον οποιοδήποτε ταλαντούχο εκείνης της χρονιάς.
Ο Άρης περιμένει στη γωνία για τον Χαβίτο με ανοιχτά μάτια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: