Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τα γυρνάνε τώρα για Μπαρτσελόνα και Βαλένθια!

Με επίσημη ανακοίνωση, η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού «CADENA COPE» της Ισπανίας ζητάει συγγνώμη από Μπαρτσελόνα και Βαλένθια καθώς την Κυριακή είχε μεταδώσει πως η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ καθώς εμφανιζόταν να πιστεύει πως Μπαρτσελόνα και Βαλένθια είχαν συνεργασία με «ύποπτους» γιατρούς.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων αντέδρασαν έντονα και απείλησαν τον ραδιοφωνικό σταθμό με μηνύσεις με συνέπεια η διοίκηση του σταθμού να εκδώσει ανακοίνωση απολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο σταθμός Cadena COPE θα ήθελε να απολογηθεί στην Μπαρτσελόνα και στην Βαλένθια. Ουδέποτε αμφισβήτησε, ούτε θα αμφισβητήσει ποτέ τις αθλητικές επιτυχίες των δυο συλλόγων, το έργο των ιατρικών επιτελείων τους, αλλά και την ειλικρίνεια των παικτών τους. Ο σταθμός μας θεώρησε σημαντική την πληροφορία πως η Ρεάλ Μαδρίτης σκεφτόταν να ζητήσει πιο αυστηρούς ελέγχους ντόπινγκ και ήθελε να πληροφορήσει πρώτος τους ακροατές του. Δεν είχαμε καμία διάθεση να ρίξουμε οποιαδήποτε σκιά ή υποψία πάνω από οποιαδήποτε ισπανική ομάδα. Αν τυχόν συνδέσετε την πληροφορία αυτή με οποιαδήποτε πρόθεση να πλήξουμε ή να συκοφαντήσουμε αυτούς τους συλλόγους, ο σταθμός μας απολογείται στην Μπαρτσελόνα και στην Βαλένθια, καθώς και στους φιλάθλους τους. Παράλληλα θέτουμε τα μικρόφωνα μας στην διάθεση εκπροσώπων και των δυο συλλόγων για οποιαδήποτε απορία. Αποκλειστικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση και σε καμία περίπτωση να βλάψουμε οποιαδήποτε ισπανική ομάδα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: