Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Θα είχαμε συλλάβει τον φαφλατά Ρούνεϊ»!!

Ένας αστυνόμος τόνισε ότι εάν η συμπεριφορά του Γουέιν Ρούνεϊ είχε συμβεί στον δρόμο, τότε θα είχε συλληφθεί και θα είχε οδηγηθεί κατευθείαν στο κρατητήριο.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ ζήτησε την αναστολή της ποινής του, την οποία θεωρεί άδικη διότι ζήτησε συγνώμη για την έκρηξή του μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Ο αστυνόμος Μαρκ Πέιν της αστυνομίας του Γουέστ Μίντλαντς, δήλωσε όμως πως: «Αν ο Ρούνεϊ είχε συμπεριφερθεί έτσι στο Wolverhampton το βράδυ του Σαββάτου, θα περίμενα από τους συνεργάτες μου να συλλάβουν τον φαφλατά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις επιρροής έχουν την υποχρέωση να συμπεριφέρονται σαν ανθρώπινα όντα. Δεν ζητάμε πολλά.
Έχω δει χιλιάδες σαν τον Ρούνεϊ και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί θα έχουν την ίδια επιθετική στάση. Η διόγκωση των οφθαλμών, αυτά που αλαζονικά ξεστόμισε με τις γροθιές του σφιγμένες, την ώρα που περιβάλλεται από τους συντρόφους του και όλοι να τον ζητωκραυγάζουν είναι απαράδεκτο.
Γι αυτό λοιπόν μετά αναρωτιόμαστε για την συμπεριφορά των συμπολιτών μας. Όταν παίρνουν όμως τέτοια παραδείγματα… Έχω δει αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ νέους ανθρώπους να προβαίνουν σε πράξεις βίας υποστηρίζοντας κάθε είδους ανοησίες που μπορείτε να φανταστείτε. Ότι έκλεψε τη θέση μου στην ουρά, μου πήρε το ταξί, κοίταξε τη φίλη μου, δεν μου άρεσε το βλέμμα του… και άλλα τέτοια ανόητα».
Υπενθυμίζουμε ότι ο επιθετικός της Μαν. Γιουνάιτεντ θα χάσει πλέον τον κρίσιμο ημιτελικό για το κύπελλο Αγγλίας και τόνισε σχετικά πως σε αντίθεση με άλλους στο παρελθόν, εκείνος κατάλαβε το λάθος του (πανηγύριζε έξαλα το χατ τρίκ του κόντρα στα «Σφυριά» της Γουέστ Χαμ βρίζοντας στην κάμερα) και ζήτησε συγνώμη και παράλληλα να μην τιμωρηθεί τόσο αυστηρά.
Η αρμόδια επιτροπή όμως αρνήθηκε να αλλάξει την απόφασή της και επέλεξε να παραδειγματίσει τον Ρούνεϊ και όσους θελήσουν στο μέλλον να πράξουν κάτι αντίστοιχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: