Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα!!

Διανύουμε έναν μήνα γεμάτο από… «El Clasico» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο των Καταλανών, Γιόχαν Κρόιφ, οι «μπλαουγκράνα» χρειάζονται δύο νίκες για να ολοκληρώσουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Τα δύο «μεγαθήρια» του ισπανικού αλλά κι ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν τουλάχιστον δύο φορές, μία στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό του Copa del Rey, ωστόσο είναι πιθανό να προσθέσουν άλλα δύο ραντεβού στο καλεντάρι τους, καθώς σε περίπτωση που προκριθούν στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξουν μεταξύ τους για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. 

 «Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν τέσσερις φορές σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών εβδομάδων. Αυτό είναι αρκετά λογικό, δεδομένης της δύναμης των δύο ομάδων. Και οι δύο είναι πολύ δυνατές, οι οποίες παλεύουν για τρόπαια μέχρι το τέλος της σεζόν», έγραψε ο Κρόιφ στην στήλη που διατηρεί στο «El Periodico». 

«Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να κερδίσουν και τα τέσσερα παιχνίδια, όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να κερδίσεις και τα τέσσερα παιχνίδι και δεν υπάρχει ανάγκη να δείξεις ότι είσαι η καλύτερη ομάδα. Σημασία έχει να κερδίζεις τα σωστά παιχνίδια», πρόσθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους για τους οποίος αρκούν δύο νίκες στην Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει μόλις δύο αγώνες κόντρα στη Ρεάλ. Πρέπει να κερδίσει στον τελικό του Copa del Rey και τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Κρόιφ για να καταλήξει: «Η πρώτη νίκη θα φέρει ένα τρόπαιο και η δεύτερη θα σε στείλει πιθανότατα στον τελικό. Κανένας οπαδός της Μπαρτσελόνα δεν θα είναι χαρούμενος, αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει στα τρία παιχνίδια, αλλά χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: