Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δράμπης: «Δυστυχώς δεν εξαρτάται από τον Άρη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, αλλά και προσφάτως νεοεκλεγείς (για 19η χρονιά!) στο διοικητικό συμβούλιο των Βετεράνων των «κιτρίνων», Κώστας Δράμπης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για την απουσία από τη γιορτή του Άρη, αλλά και τον σύλλογο βετεράνων γενικότερα: «Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος για την απουσία μας από τη γιορτή, καθώς φροντίσαμε να μας εκπροσωπήσουν άλλοι. Ο σύλλογος των βετεράνων αντιμετωπίζει πολλά θέματα με μεγάλη ευαισθησία, στηρίζουμε όσο μπορούμε το κέντρο απεξάρτησης «Η Αργώ». Όσο μπορούμε στηρίζουμε ορισμένες πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να παίζουμε και ποδόσφαιρο».
Για τον στόχο του Άρη για την έξοδο στην Ευρώπη: «Το θέμα είναι πως η είσοδος στα play-off πλέον δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Άρη, γιατί έγιναν λάθη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όσο όμως υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει και να δώσει ότι έχει προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Για το κόστος που θα υπάρξει αν δεν βγει η ομάδα στην Ευρώπη: «Καταστροφή σίγουρα δεν θα είναι αν ο Άρης δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, αλλά ασφαλώς θα είναι ένα-δύο βήματα προς τα πίσω, κυρίως λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάρχει σε όλους τους συλλόγους. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα σε άλλες ομάδες και να ψάχνεις τις τελευταίες αγωνιστικές για να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Άρης έχασε πολλούς βαθμούς εντός έδρας κι εκεί έχασε το προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη»
Για το που οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στη φετινή χρονιά: «Προσωπική μου γνώμη είναι πως επειδή οι περισσότεροι παίκτες είναι ξένοι και κυνηγούν ίσως ένα καλύτερο συμβόλαιο, τα δίνουν όλα στα κρίσιμα παιχνίδια και στα ντέρμπι. Πιστεύω ότι ίσως ορισμένοι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια, χωρίς φυσικά να είμαι σίγουρος γι’ αυτό που λέω. Ένας επιπρόσθετος λόγος ίσως είναι πως ο Άρης ξεκίνησε πολύ νωρίς φέτος στην Ευρώπη. Σίγουρα υπήρξαν ορισμένα προβλήματα και το καλοκαίρι με τη φυγή ορισμένων βασικών παικτών, αλλά δεν οφείλεται καθαρά εκεί το πρόβλημα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: