Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΟΚ απαιτεί δικαιοσύνη στη δευτεροβάθμια

Δεύτερη μέρα κρίσης η σημερινή για τον ΠΑΟΚ για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο αλήστου μνήμης παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Για μια δεύτερη φορά λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο εδώλιο της ΕΠΟ, αυτή την φορά ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων, η οποία θα εκδικάσει τις δυο εφέσεις που έχουν κατατεθεί μετά την πρωτοβάθμια απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Αυτής του ΠΑΟΚ για μείωση της ποινής και του υπέρογκου χρηματικού προστίμου των 250 χιλιάδων ευρώ και αυτής του αθλητικού εισαγγελέα κ. Φάκου που θεωρεί πως η ποινή της μιάς αγωνιστικής με κλειστές τις πόρτες της Τούμπα, είναι μικρή για τον Δικέφαλο.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει δικαιοσύνη. Οση προϋποθέτει το κατηγορητήριο με το οποίο θα σταθεί ενώπιον των μελών της Επιτροπής αλλά και σε συνδυασμό με αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος. Ζητά ισονομία και μείωση του εξοντωτικού προστίμου, που τον καθιστά αδύναμο οικονομικά από κάθε άποψη.
Στην αρμόδια επιτροπή θα παρασταθούν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ οι δυο νομικοί του εκπρόσωποι, ο κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο κ.Παναγιώτης Μπίρδας, που θα επιχειρήσουν το αυτονόητο. Την μείωση τουλάχιστον του βαρύτατου χρηματικού προστίμου, που φέρνει την διοίκηση της ΠΑΕ στα όρια της οικονομικής κατάρρευσης, σε μια σαιζόν που ήδη ο σύλλογος έχει υποστεί βαρύτατο «κεφαλικό φόρο» από τις διαδοχικές τιμωρίες και της έδρας αλλά και των χρηματικών προστίμων.
Η απόφαση αυτή που θα ληφθεί μετά την συνεκδίκαση των δυο εφέσεων θα γίνει γνωστή αργότερα σήμερα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.Πηγη Metsosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: