Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Γουέιν λαμπρός την οδηγεί!

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να κάνει …όργια και τον Ερνάντεζ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, η Γιουνάιτεντ πέρασε από το «Άπτον Παρκ» επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 2-4 στο ματς που «άνοιξε» την αυλαία της 31 αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Λονδρέζους που προηγήθηκαν 2-0 με την συμπλήρωση 25 λεπτών. Μόλις στο 11΄ο Πατρίς Εβρά, χρησιμοποίησε αντί-κανονικά το χέρι του μέσα στην περιοχή. Ο Νόμπλ εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αβραάμ Γκραντ. Στο 25΄με τον ίδιο τρόπο, η Γουέστ Χαμ διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Κόουλ ανατράπηκε από τον Βίντιτς, ίσως και εκτός περιοχής και ο Νομπλ έγραψε το 2-0 από τα έντεκα βήματα.   

Στο δεύτερο 45λεπτο, τα «σφυριά» δεν «μπήκαν ποτέ» στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα του Φέργκιουσον (που βρισκόταν στην κερκίδα για δεύτερο ματς) «γύρισε» τελείως το ματς. Στο 65΄ο Ρούνεϊ με άψογη εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.

Στο 73΄πάλι ο Άγγλος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους». Το 2-3 έκανε και πάλι ο Γουέιν Ρούνεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79΄, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο νεοεισελθόντας Ερνάντεζ με προβολή από κοντά μετά από τραγικό λάθος της Λονδρέζικης άμυνας.  

Πολύ σημαντικό τρίποντο για τη Γιουνάιτεντ που διατηρείτε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού η Γουέστ Χαμ. 

Τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 2/4 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4
(11΄, 25΄Noμπλ πεν / 65΄, 73΄79΄πεν Ρούνεϊ, 85΄Ερνάντεζ) 

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ
Γουίγκαν-Τότεναμ
Έβερτον-Άστον Βίλα
Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον
Νιούκαστλ-Γουλβς
Στόουκ-Τσέλσι
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (19:30)

Κυριακή, 3/4

Φούλαμ-Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: