Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τσιώλης: «Να επενδύσουμε σε αυτά τα παιδιά»

Φανερά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών, κυρίως, ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη, ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη παρουσία των «πιτσιρικάδων», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Άρης μπορεί να επενδύσει και να δώσει βαρύτητα σε αυτά τα παιδιά:
«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι αυτό το παιχνίδι αυτό έγινε για τον Αντεφέμι. Ας είναι αιωνία του η μνήμη. Αυτά είναι από τα περιστατικά που μας συγκλονίζουν. Εύχομαι να μην υπάρξουν ανάλογα στο μέλλον», για να συνεχίσει αναφορικά με το παιχνίδι:
«Όσο για το παιχνίδι, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Άρης μπορεί να επενδύσει σε αυτούς και πρέπει να δώσει βαρύτητα σε αυτά τα παιδιά, γιατί το αξίζουν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ακόμη ένα παιχνίδι σήμερα. Οι υποχρεώσεις μας τελειώνουν στα Γιάννενα την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας θα κοιτάξει να ξεκουραστεί και να επιστρέψει για τη νέα χρονιά». Παραμένοντας στο θέμα των νεαρών ποδοσφαιριστών και κάνοντας επιπλέον σχόλιο, είπε: «Δε βάζουμε να παίξει κάποιος που δεν μπορεί. Τα παιδιά αυτά έχουν τις δυνατότητες και ο Άρης τους έκανε την τιμή να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας στο Χαριλάου».
«Κόσμημα»… ο Ρονάλντο»
Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο 52χρονος τεχνικός ρωτήθηκε και απάντησε σε πράγματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτα απ΄ όλα και σχετικά με το αν έχει κατασταλάξει στους παίκτες που υπολογίζει και όχι από το υπάρχον υλικό, σημείωσε:
«Ναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχω αποφασίσει. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι δεν μπορεί να έχουμε 6 στόπερ και ένα αριστερό μπακ. Θέλουμε τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση. Θα πρέπει η ομάδα μας να λειτουργήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Την Τρίτη θα συζητήσουμε με τη Διοίκηση και θα τους δώσω την έκθεσή μου, για το τι γίνεται στην ομάδα», ενώ για το θέμα Ρονάλντο και αν τον θέλει στην ομάδα και την νέα χρονιά σχολίασε: «Τιμής ένεκεν της προσφοράς και της παρουσίας του ποδοσφαιριστή, το αφήνουμε στη διάθεση του. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τον έχω στο ρόστερ της ομάδας. Ο παίκτης είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα και πέρα από το αγωνιστικό, διδάσκει ήθος στις μέρες. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα της διοίκησης, γιατί αυτή πληρώνει».
Τέλος και ερωτούμενος για τον Νέρι Καστίγιο και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, τόνισε: «Μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο με τον Νέρι. Θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Στο χέρι του είναι και μακάρι να τα καταφέρει. Εμείς θα τον περιμένουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: