Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πήρε αναβολή για τις 10 Ιουνίου!!

Ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα έγιναν στον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η ΚΑΕ ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία ορίστηκε εκ νέου για τις 10 Ιουνίου.
Πήρε αναβολή για τις 10 Ιουνίου
Ο νομικός εκπρόσωπος των «πράσινων», Μιχάλης Δημητρακόπουλος ζήτησε και πήρε αναβολή καθώς δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο εξαιτίας μίας άλλης δίκης που είχε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός κατήγγειλε επίθεση από πλευράς οπαδών του «τριφυλλιού» σε παίκτες των Πειραιωτών, ενώ στον φάκελο που παρέδωσε στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ συμπεριέλαβε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα και κυρίως μετά τη λήξη του.
Επίσης, υποστηρίζουν πως η επίθεση προς τους παίκτες αποδεικνύεται και από τις εκθέσεις των παρατηρητών και της αστυνομίας. Αν και η έκθεση της τελευταίας αναφέρεται σε προπηλακισμούς, γεγονός που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: