Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

«Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ»

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ειντούρ Γκούντγιονσεν μπορεί πλέον να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και με την…βούλα. Κάτι λιγότερο από μισή ώρα κράτησε η καθοριστική συνάντηση του παίκτη με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον Άρναρ Γκρέτατσον. Και όχι μόνο οι δυο πλευρές συμφωνήσαν σ’ όλα. Αλλά ο παίκτης έβαλε και την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Εξάλλου ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν ήθελε απλώς να πείσει τον Γκούντγιονσεν να συμφωνήσει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ήθελε να αποσπάσει και την υπογραφή του, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί στην Ελλάδα. Όπερ και εγένετο. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού κομματιού της μεταγραφής, ο Γκούντγιονσεν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. «Σε καλωσορίζω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θα πρέπει να ξέρεις πως πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο που είναι πιστός» ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος πήρε την δέσμευση του Γκούντγιονσεν πως «θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ». 


Ο Ice Man πλέον μαζεύει τις…βαλίτσες του και ετοιμάζεται να «πετάξει» αύριο μαζί με τον Κωνσταντινίδη και τον Γκρέταρσον για την Αθήνα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ώρα άφιξης στην Ελλάδα. Κάτι όμως, το οποίο προφανώς και δεν θα μείνει κρυφό. Το ακριβώς αντίθετο. Θα ανακοινωθεί σε λίγη ώρα, καθώς το αεροδρόμιο αναμένεται να «βουλιάξει» από την υποδοχή του κόσμου. 


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: