Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τα έκαναν... πάνω τους!!

Η Σούπερ Λίγκα των 18 ομάδων... έπεσε στις 16 και ο σκύλος σας εξηγεί το πώς και το γιατί η διοργανώτρια αρχή έφτασε στη μεγαλοπρεπέστατη αυτή κωλοτούμπα!
Τα έκαναν... πάνω τους!
Ο κατά τ` άλλα συμπαθέστατος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, στις δηλώσεις του μετά το σημερινό Δ.Σ. προσπάθησε να μας πείσει ότι το πλάνο για τις 18 ομάδες ναυάγησε λόγω "διάφορων οικονομικών προβλημάτων, διαφορών με το πρόγραμμα, τη NOVA" κλπ...
Έτσι είναι, αν έτσι... νομίζετε! Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική, διότι δεν γίνεται την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός, μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους να τα έχουν βάλει κάτω και να τα έχουν βρει σε όλα (πρόγραμμα, τηλεοπτικά κλπ) και μετά από τρεις μέρες να κάνουν κωλοτούμπα αλά... Μελισσανίδη!
Το πράγμα, λοιπόν, για να τελειώνουμε έχει ως εξής:
Το όλο θέμα με τις 18 ομάδες "σκάλωσε" στην ΕΠΟ, γιατί η Ομοσπονδία τους είπε πως στην επόμενη σεζόν, τη σεζόν 2012-13, θα έπρεπε να υποβιβαστούν πέντε (αρ. 5!) ομάδες από τη Super League, για να επανέλθει το πρωτάθλημα την περίοδο 2013-14 με 16 ομάδες!
Οι μικρομεσαίες ομάδες, λοιπόν, μπροστά σ` αυτό το ενδεχόμενο και βλέποντας... μπροστά, τα "χρειάστηκαν" και έτσι ως διά μαγείας καταλήξαμε στο πρωτάθλημα των 16 ομάδων...
Κι εις ανώτερα...
πηγή: sportdog.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: