Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αυτοί που δεν έπεισαν τον Λάσλο!!

Οι περιπτώσεις των Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Τσουκαλά, Παπάζογλου που μετά την περσινή "φορτωμένη" σε συμμετοχές σεζόν, φέτος έχουν πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.
Αυτοί που δεν έπεισαν τον Λάσλο
Ο περσινός ΠΑΟΚ με τον φετινό έχει αρκετές διαφορές στη διαχείριση του ρόστερ. Ο Λάσλο Μπόλονι έχει διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία από τους προκατόχους του και θεωρεί πως παίκτες που είχαν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, δεν μπορούν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να την "υπηρετήσουν". Ποιοι είναι, όμως, αυτοί;
Κώστας Χαλκιάς
Την περσινή σεζόν ο Κώστας Χαλκιάς σχεδόν μοιράστηκε τις συμμετοχές του βασικού τερματοφύλακα με τον Ντάριο Κρέσιτς. Ο αρχικός τραυματισμός του επέτρεψε στον Κροάτη να παίξει στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και να τα πάει περίφημα. Στο τέλος, όμως, του πρωταθλήματος ο Χαλκιάς πήρε τη θέση κάτω από τα δοκάρια φτάνοντας τις 26 συμμετοχές σαν βασικός.
Φέτος, ο Λάσλο Μπόλονι έχει φανερή προτίμηση στον Ντάριο Κρέσιτς και παρότι ο Κροάτης περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος, δεν έχει δώσει ακόμα στον Κώστα Χαλκιά χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα.
Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
Ο Πολωνός ήταν ανέκαθεν παίκτης των ειδικών αμυντικών αποστολών με γνωστή την αδυναμία του να προσφέρει επιθετικά. Αυτή η αδυναμία του, όμως, δεν αρέσει στον Μπόλονι που στηρίζει πολλά στην άνοδο και την επιθετική προσφορά των μπακ του. Γι’ αυτό και δεν αλλάζει σε κανένα παιχνίδι τους Ετό, Λίνο. Έτσι ο Σνάουτσνερ έχει αγωνιστεί σαν αλλαγή δύο φορές και συνολικά μόνο 7 λεπτά ενώ πέρυσι είχε 35 συμμετοχές εκ των οποίων οι 31 σαν βασικός.
Σταύρος Τσουκαλάς
Ήταν η αποκάλυψη του περσινού ΠΑΟΚ όταν ερχόμενος από το πουθενά κάλυψε αξιοπρεπέστατα το κενό του Βίκτορ Βιτόλο στο κέντρο. Αγωνίστηκε σαν παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και σαν επιθετικό χαφ όταν χρειάστηκε, είχε 21 συμμετοχές με τις 17 εξ αυτών να είναι βασικός και κέρδισε μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Φέτος έχει πέσει μέχρι στιγμής θύμα της πολυκοσμίας που υπάρχει στα χαφ με την παρουσία των Γκαρσία, Αρίας, Λάζαρ, Φωτάκη, Μπαλάφα. Μάλιστα ο Μπαλάφας έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις και έστειλε τον Τσουκαλά ακόμα πιο... βαθιά στον ασπρόμαυρο πάγκο. Έχει μέχρι στιγμής 3 συμμετοχές και μόλις 14 λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο.
Θανάσης Παπάζογλου
Πέρυσι πριν πάει στον Αστέρα Τρίπολης είχε 9 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Επιστρέφοντας το καλοκαίρι ήθελε να διεκδικήσει περισσότερ9ο χρόνο συμμετοχής ενώ σύμμαχος σ’ αυτή την προσπάθεια ήταν η αδυναμία του ΠΑΟΚ να αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό όπως είχε ζητήσει ο Λάσλο Μπόλονι. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Ρουμάνος τεχνικός δε φαίνεται να πείθεται πως ο υψηλόσωμος σέντερ φορ μπορεί να προσφέρει λύσεις έστω και ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Παπάζογλου αγωνίστηκε δύο φορές και συνολικά 3 λεπτά.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: