Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Φοβούνται κάτι στον Ολυμπιακό;

Στον Ολυμπιακό «προειδοποιούν» καθημερινά τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μετά τον Μώραλη και ο Βαλβέρδε ζήτησε «κόσμια» συμπεριφορά. Ξέρουν κάτι;

Φοβούνται κάτι στον Ολυμπιακό;
Μεγάλη ανησυχία φαίνεται πως υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και για αυτό τις τελευταίες ημέρες ζητάνε, με κάθε τρόπο, από τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» να έχει κόσμια συμπεριφορά και να μην... διακόψει το ματς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σήμερα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ίσως έχουν κάποια πληροφορία ή ίσως απλά διαισθάνονται κάτι, ωστόσο το σίγουρο είναι πως κάτι φοβούνται. Πιθανόν και προβοκάτσια. Δεν είναι τυχαίο πάντως πως την Παρασκευή ο Γιάννης Μώραλης και το Σάββατο ο Βαλβέρδε έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου ουσιαστικά ζήταγαν... ηρεμία στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο».

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε το Σάββατο πως: «Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε και τον σεβασμό στον αντίπαλό μας, όπως και εμείς θέλουμε να μας σέβονται όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Αυτό που επίσης θέλουμε στον αυριανό αγώνα είναι το παιχνίδι να έχει υψηλό ρυθμό και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να υπάρξουν διακοπές. Όπως είπα και πριν τα ντέρμπι στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι το παράδειγμα για το ποδόσφαιρο και ο κόσμος να διασκεδάζει το θέαμα, αποφεύγοντας παράλληλα και την δημιουργία οποιουδήποτε προβλήματος».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μώραλης, την Παρασκευή το απόγευμα είχε δηλώσει: «Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, πάντα βέβαια μέσα σε κόσμια πλαίσια, βοηθώντας τους παίκτες μας στην προσπάθειά τους, απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος έχει παρουσιάσει εικόνα δυνατής ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια του».

Αυτές οι δηλώσεις, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που υπάρχουν και οι οποίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τους οργανωμένους, δείχνουν πως στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για αυτό το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: