Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Oι 19 του Γκουαρδιόλα!!

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου έγινε ο 19ος παίκτης που πραγματοποίησε ντεμπούτο στην Μπαρτσελόνα υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα, προερχόμενος από τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.
Oι 19 του Γκουαρδιόλα!
Αρκετές συζητήσεις, αφιερώματα και διθύραμβοι γίνονται για τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, την περίφημη Μασία, η οποία μάλιστα φέτος... επεκτάθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, με περισσότερες ανέσεις και προοπτικές. Από το 2008, όταν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε το σύλλογο, συνολικά 19 ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου και κυρίως «προϊόντα» της Μασία έχουν κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, με τελευταίο τον Ντεουλοφέου, ο οποίος πήρε στη χθεσινή... πεντάρα με τη Μαγιόρκα τη θέση του Βίγια στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Μπάρτσα δείχνει το δρόμο και όπως δηλώνουν με περηφάνια οι άνθρωποι της ομάδας, η Μασία αποσκοπεί στη μαζική «παραγωγή» ποδοσφαιριστών, αλλά στη διαμόρφωση των παιδιών ως αθλητών και ως ανθρώπων. Έναν τόσο σημαντικό συνδυασμό, ο οποίος οδηγεί στο επιτυχές αποτέλεσμα που εξελίσσεται κάθε αγωνιστική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: