Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τα πρώτα… ψώνια!!

Στην Πορτογαλία θεωρούν πως ο Ούγκο Βιέιρα δεν ανανέωσε με τη Ζιλ Βισέντε, ώστε είτε τον χειμώνα να μετακομίσει στην Παιανία, είτε να υπογράψει και να αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι.
Τα πρώτα… ψώνια
Ηταν (μαζί με τον Αντρέ Κάστρο) η μία από τις δύο σημαντικές καλοκαιρινές προσπάθειες που δεν καρποφόρησαν για το Τριφύλλι. Υπάρχουν όμως εξαιρετικές πιθανότητες ώστε ο Ούγκο Βιέιρα να βρεθεί στην Παιανία φορώντας τα χειμερινά ρούχα του. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία, ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, με τα δεδομένα της ενδεχόμενης μετακίνησης του να έχουν ως εξής…
Τον Αύγουστο, όταν δηλαδή και προέκυψε το θέμα, η Ζιλ Βισέντε αξίωνε πολλά χρήματα για να συναινέσει και ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω. Αμέσως τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία (κυρίως), αλλά και από την Ελλάδα το έδεσαν («ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί μαζί του και πάλι τον Γενάρη»). Το βασικό στοιχείο που δημιουργούσε και εξακολουθεί να δημιουργεί τούτη την πεποίθηση, ήταν το ότι τον ερχόμενο Ιούνιο ο παίκτης μένει ελεύθερος.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: