Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση Αθανασιάδη σε Μπιτσαξή!!

Μετά τη σκανδαλώδη άρνηση της Αστυνομίας, η ΠΑΕ Άρης με επιστολή της στον Πάνο Μπιτσαξή ζητά να δοθεί η άδεια για οργανωμένη μετακίνηση στην Ξάνθη.
Παρέμβαση Αθανασιάδη σε Μπιτσαξή
Με επιστολή την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, ζητείται να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών στην Ξάνθη αφού και η γηπεδούχος ομάδα συναινεί.
Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τα οφέλη μίας οργανωμένης μετακίνησης αφού η Ξάνθη δεν απέχει και πολύ από την Θεσσαλονίκη και αρκετός κόσμος θα δώσει το παρόν μεμονωμένα. Γίνεται σαφές από τον ισχυρό άνδρα των Κιτρίνων πως θα πρέπει να δοθεί άδεια με εντολή του Πάνου Μπιτσαξή ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη μετάβαση, παραμονή και αναχώρηση των οπαδών από τα Πηγάδια.
Άλλωστε υπάρχει η δέσμευση πως θα χρησιμοποιηθεί ικανός αριθμός σεκιούριτι που θα μισθώσει η ΠΑΕ Άρης ώστε να μην παραβεί κανείς τα πλαίσια ενώ και ένας ικανός αριθμός νομικών θα βρεθεί στην ακριτική πόλη μαζί με τον κόσμο.
Γίνεται απόλυτα κατανοητό πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση από το να επιτραπεί η μετακίνηση θα πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Την προηγούμενη εβδομάδα 1.200 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν κανονικά το παρόν ενώ στο εντός της σεζόν ήδη έχουν βρεθεί οπαδοί διάφορων ομάδων.

Τη στιγμή μάλιστα που αυτοί του Άρη έχουν ουκ ολίγα "παράσημα" από τις παρουσίες τους σε εκτός έδρας παιχνίδια με μεγαλύτερο αυτό της καθόδου 30.000 ατόμων για τον τελικό στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: