Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Tελικός με Ατρόμητο"

Το ματς με τον Ατρόμητο για το κύπελλο, είναι σαν τελικό για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γλύκο!

"Tελικός με Ατρόμητο"

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο από την αρχή. Το καλό ήταν ότι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και από εκεί και πέρα ελέγξαμε τον ρυθμό και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά αμυντικά, οι παίκτες, οι αμυντικοί οι μέσοι, οι επιθετικοί δούλεψαν καλά στο αμυντικό κομμάτι ίσως και για αυτό εγώ να μην είχα πολύ δουλειά. Εγώ πιστεύω ότι όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Για το αήττητο 13 παιχνιδιών που τρέχει ο ΠΑΟΚ δήλωσε: «Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, είτε είναι Κυπέλλου, είτε Ευρώπης, είτε πρωταθλληματος. Πάμε σε όλα για τη νίκη ή την πρόκριση και πιστεύω ότι αυτό μας βγαίνει και θα έχουμε ανάλογη συνέχεια».
Για την συνέχεια σχολίασε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν μπορούμε να βλέπουμε το ίδο όλα τα παιχνίδια. Είναι κάτι ξεχωριστό το πρωτάθλημα, το κύπελλο, η Ευρώπη. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε στην προπόνηση, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να βλέπουμε τις αδυναμίες των αντιπάλων. Εκεί δίνουμε βάση και μας βγαίνει στο γήπεδο».
Για τον "μαραθώνιο" με τους συνεχόμενους αγώνες τόνισε: «Τους φέραμε με επιτυχία εις πέρας. Πρώτα από όλα αυτό μας δίνει ψυχολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να ανταποκριθούμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Κατέληξε μιλώντας για το παιχνίδι Κυπέλλο της Τετάρτης (21/1) με αντίπαλο τον Ατρόμητο: «Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο πιο καλά γίνεται. Θέλουμε την πρόκριση, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Είναι πολύ κρίσιμο ματς, θεωρώ πως είναι ένας τελικός για εμάς με τον Ατρόμητο, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι, είναι ένα και μοναδικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να είμαστε και εμείς και ο κόσμος καλά ψυχολογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: