Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Βιεϊρίνια: «Είμαι ΠΑΟΚ και θα παραμείνω»

Έχει παίξει όλα κι όλα 45 λεπτά στη νέα του ομάδα, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Λογικό είναι η πρώτη ομάδα που του έρχεται στον μυαλό να είναι ακόμα ο ΠΑΟΚ και όχι η Βόλφσμπουργκ.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Βόλφσμπουργκ, στην τοπική εφημερίδα «WAZ», δεν μπορούσε παρά να μην αναφέρει το οτιδήποτε για τον ΠΑΟΚ.
 
«Δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ουντινέζε αύριο (σ.σ. σήμερα). Πρέπει να το κερδίσει. Εύχομαι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια του από εδώ και πέρα. Παρακολουθώ την ομάδα από τότε που έφυγα και τα νέα παιδιά πάνε πολύ καλά. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και θα παραμείνω. Το ίδιο θα πιστεύω ότι θα γίνει και με τη Βόλφσμπουργκ».
 
Πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς στον καιρό, με δεδομένο ότι έρχεσαι από μια χώρα με πιο θερμό κλίμα, όπως η Ελλάδα;
 
«Η κακοκαιρία δεν είναι πρόβλημα για εμένα. Δεν πειράζει καθόλου. Αυτό που λείπει είναι η οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η κόρη μου είναι ακόμα στην Ελλάδα, επειδή δεν έχουμε βρει κάποιο διαμέρισμα. Είμαι ακόμα στο ξενοδοχείο και η Χριστίνα είναι μόλις μερικών μηνών. Δεν θέλω να μένει σε ξενοδοχείο. Το καλό είναι ότι θα έρθουν σύντομα».
 
Θα ήθελες να έχεις παίξει περισσότερο, έτσι δεν είναι;
 
«Θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα στο γήπεδο. Ο τραυματισμός μου στους προσαγωγούς μου έχει επηρεάσει την προσαρμογή μου, αλλά πλέον όλα είναι καλύτερα. Θα τα δώσω όλα στις προπονήσεις για να παίξω το Σάββατο κόντρα στη Χόφενχαϊμ. Είναι δύσκολο για εμένα που δεν έχω καταφέρει να δείξω ακόμα τις πραγματικές δυνατότητές μου στη Βόλφσμπουργκ».
 
Οι πρώτες σου εντυπώσεις όμως από τη νέα σου ομάδα, είναι θετικές;
 
«Με δουλεύεις; Όλα είναι τέλεια. Τα πάντα λειτουργούν άκρως επαγγελματικά. Το κλαμπ, ο προπονητής, όλα είναι φανταστικά».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: