Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μπέκαμ χάλασε τη μεταγραφή του Γκούτι!!

Ο Μπέκαμ χάλασε τη μεταγραφή του Γκούτι!
Παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα ήταν τώρα ο Γκούτι, αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είχε αποφασίσει να παραμείνει στην αμερικάνικη ομάδα, όπως δήλωσε ο Μάρκο Κίρντεμιρ στο «goal.com». Ο Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Νοέμβριο από την Μπεσίκτας, όμως ο μάνατζέρ του τόνισε ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

«Θα μπορούσε να είχε πάει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του. Είχα λάβει μία πρόταση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή εξετάζουμε το ενδεχόμενο να πάει στην Ασία. Τις επόμενες μέρες θα πάω στην Κίνα για να μιλήσω με ορισμένες ομάδες», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του Γκούτι και συνέχισε:

«Είχε, επίσης, μία πρόταση από την Τουρκία. Μία ομάδα τον ήθελε για οχτώ αγώνες, αλλά την απορρίψαμε επειδή θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Μάλιστα, είχα πάει στο Ντουμπάι, όμως δεν μας ήρθε κάποια πρόταση».

Καταλήγοντας, ο Κίρντεμιρ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη Λάτσιο να έχει προσεγγίσει τον Ισπανό χαφ: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε προτάσεις. Δεν έχω μιλήσει με τους παράγοντες της Λάτσιο. Εάν μας καταθέσουν κάποια προσφορά, τότε θα τη μελετήσουμε. Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει υψηλά στάνταρ».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: