Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Οριστική διακοπή στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης!!

Οριστική διακοπή στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Οριστικά διεκόπη η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης». Αιτία η αδυναμία της βοηθού του κ. Τριτσώνη, κ. Κουρομπύλια, να συνεχίσει το παιχνίδι μετά από αντικείμενο που δέχτηκε.

Όλα ξεκίνησαν στο 43’, όταν ο Τριτσώνης έδωσε κόρνερ σε μια επίθεση του Άρη, όμως η Κουρομπύλα έδειξε άουτ. Κάποια αντικείμενα έφυγαν προς το μέρος της και εκείνη κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Μετά από μια διακοπή δύο λεπτών η βοηθός αποφάσισε να πάει πάλι στην θέση της, όμως δέχτηκε ένα αντικείμενο το οποίο την πέτυχε στα πλευρά. Αμέσως έπεσε στο έδαφος και στην συνέχεια οδηγήθηκε στα αποδυτήρια. Για περίπου μισή ώρα υπήρχαν διαβουλεύσεις για το μέλλον της αναμέτρησης, την στιγμή που ο Αστέρας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Ράγιος στο 35'.

Αρχικά, ζητήθηκε η εκκένωση της Θύρας 2 όμως στην συνέχεια λόγω αδυναμίας της κ. Κουρομπύλια να συνεχίσει, ο διαιτητής Τριτσώνης διέταξε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Όσο υπήρχε αγώνας...

Στα αγωνιστικά, ο Αστέρας ήταν καλύτερος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Βελλίδη. Η γνωστή τακτική με τις... κόντρα επιθέσης φάνηκε να φέρνει αποτελέσματα, καθώς οι ταχύτατοι Μπρέσκα και Ναβάρο δημιουργούσαν προβλήματα σε Μίσελ και Καζναφέρη.

Μάλιστα οι παίκτες του Τσιώλη κατάφεραν να φτάσουν και σε ένα γκολ, όταν ο Σανκαρέ έκανε τραγικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ράγιος, ο οποίος με ένα υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ (40’ Καπετάνος), Φατί, Παπαζαχαρίας, Ούμπιντες, Νέτο, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος.

Στον πάγκο: Σηφάκης, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κανούλας, Τσουκάνης, Πρίττας.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Φρανκού, Ουσέρο, Φορμίκα, Ναβάρο, Ράγιος, Αλβάρες, Μπρέσκα.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Ροτζέριο, Σολάκης, Λαδάκης, Εγκον, Χουανίτο, Μπακασέτας.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: