Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ένας μεγάλος παίκτης κι η επιστροφή μιας τεράστιας ομάδας!!

Ένας μεγάλος παίκτης κι η επιστροφή μιας τεράστιας ομάδας
Ένας εφιάλτης που κράτησε ακριβώς 363 ημέρες τελείωσε για τη Ρίβερ Πλέιτ! Η μεγαλύτερη ομάδα -βάσει εγχώριων τίτλων- στην Αργεντινή (αφού στο Λιμπερταδόρες κυριαρχούν Μπόκα και Ιντεπεντιέντε), επικράτησε 2-0 της Αλμιράντε με ισάριθμα γκολ του σπουδαίου Νταβίντ Τρεζεγκέ και πανηγυρίζει την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας που μετρά 34 πρωταθλήματα ευχαριστούν τόσο τον θεό, όσο και τον Γάλλο (με ρίζες από την Αργεντινή) επιθετικό, του οποίου οι εμφανίσεις και τα γκολ στάθηκαν καθοριστικά στην «ανάσταση» της Ρίβερ.

Πριν από ένα χρόνο, οι οπαδοί των «μιγιονάριος» ξέσπαγαν σε κλάματα βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να βιώνει τον εξευτελισμό ενός υποβιβασμού τη χρονιά μάλιστα που συμπλήρωνε 110 χρόνια ιστορίας.

Αυτήν τη φορά το «Μονουμεντάλ» πλημμύρισε από δάκρυα χαράς όταν ο Τρεζεγκέ στο 50’ και στο 88’ έβρισκε δίχτυα και η «Mas Grande» ξανά τη θέση της μεταξύ των μεγάλων του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, που από την επόμενη σεζόν θα μπορεί και πάλι να φιλοξενεί τις επικές κόντρες της με την Μπόκα Τζούνιορς…







πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: