Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Άλλοι το όνομα κι άλλοι τη χάρη!!

Άλλοι το όνομα κι άλλοι τη χάρη (vids)
Τι και αν στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας αγωνίζονται μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο;

Τι και αν οι «οράνιε» δίνουν το «παρών» σε κάθε μεγάλη διοργάνωση; Αυτό δεν εμπόδισε τους Βέλγους -έστω και σε φιλικό αγώνα- να νικήσουν 4-2 δίνοντας συνέχεια στον προβληματισμό, στον οποίο έχει βυθιστεί η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ μετά το Euro. Βασικός ο Κέβιν Μιραλάς.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι οι Βέλγοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με τον Μπεντέκε. Ωστόσο, έπρεπε να περάσουν αρκετά λεπτά, προκειμένου οι Ολλανδοί να αντιδράσουν. Τελικά η «απάντησή» τους ήρθε στο 54’ όταν με τον Νάρσινχ έφεραν το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι «οράνιε» έκαναν στο επόμενο λεπτό (55’) το 1-2 με τον Χούντελαρ, όμως οι παίκτες του Μαρκ Βίλμοτς δεν φάνηκαν να πτοούνται. Έτσι, με τον Μέρτενς και τον Λουκακού, οι οποίοι σκόραραν στο 75’ και στο 77’ αντίστοιχα έκαναν το 3-2. Η άμυνα των Ολλανδών συνέχισε να… απουσιάζει και έτσι το νέο απόκτημα της Τότεναμ, Γιαν Βερτόχεν, στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βέλγιο: Κουρτουά, Βαν Μπούιντεν, Βερμάελεν, Βερτόχεν, Ζιλέ, Ντεφούρ, Βίτσελ, Αζάρ, Μιραλάς, Τσαντλί, Μπεντέκε.

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Φαν Ριχν, Βίλεμς, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Ντε Γιόνγκ, Χούντελαρ, Νάρσινχ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: