Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Και τη ψυχή μας στο γήπεδο»

«Και τη ψυχή μας στο γήπεδο»
Την άποψη πως όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στην SKODA Ξάνθη, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Ακρίτες διαθέτουν δυνατό σύνολο.

«Σίγουρα η Ξάνθη είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικότερα σε ματς πρεμιέρας, εμείς έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά είναι δεδομένο ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Περιμένουμε και στο ματς αυτό, όπως γίνεται κάθε φορά, την βοήθεια του κόσμου μας για να μας δώσει τη δύναμη και κυρίως να πιστέψει τα νέα παιδιά», ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, τη θέση του διευθυντή ακαδημιών του ΟΦΗ ανέλαβε ο Παύλος Αδάμος, ο οποίος μίλησε για το πλάνο που έχει για τα φυτώρια της ομάδας:

«Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη η ανάληψη της διεύθυνσης των ακαδημιών του ΟΦΗ. Μέσα από ένα πλάνο που έχουμε ήδη καταρτίσει θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά των τελευταίων ετών και καθημερινά να ανεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών μας. Με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, η ανάδειξη ταλέντων είναι πλέον “μονόδρομος” και εμείς στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε το τρίπτυχο σχολείο-ποδόσφαιρο και ανθρώπινες αξίες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αδάμου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: