Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«Σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες»

«Σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες»
Εύκολη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί της Σιένα ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της Λάτσιο μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα παραπονέθηκε μόνο για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στις καθυστερήσεις, επέμεινε, ωστόσο, πως ήταν σημαντικό να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο Καμπιονάτο.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν εύκολη για τη Λάτσιο. Η εντός έδρας ήττα από τη Τζένοα δημιούργησε προβληματισμό στην ομάδα, που εντάθηκε μετά τη συντριβή από τη Νάπολι στο Σαν Πάολο στην εμβόλιμη μεσοβδόμαδη αγωνιστική. Το παιχνίδι, λοιπόν, με τη Σιένα στο Ολίμπικο ήταν σημαντικό, ώστε η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες.

Μετά τη νίκη με 2-1, ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. «Αν και δεν ήμαστε καλοί και στα 90 λεπτά του αγώνα, πρέπει να ομολογήσω πως νικήσαμε εύκολα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ, χωρίς να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να ελπίζει πως μπορεί να μας κάνει ζημιά. Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν το τέρμα που δεχτήκαμε στις καθυστερήσεις. Δεν μας στοίχησε, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί στο μέλλον δεν ξέρουμε αν ένα γκολ στο τέλος θα κοστίζει βαθμούς», τόνισε ο Πέτκοβιτς.

Η ομάδα προερχόταν από δύο ήττες. Πόσο δύσκολο ήταν για την Λάτσιο να αντιμετωπίσει τη Σιένα; «Είναι αλήθεια πως χάσαμε τα δύο τελευταία ματς, με το παιχνίδι κόντρα στη Τζένοα να το χάνουμε άδικα, για μένα. Η ομάδα, όμως, έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Ήξερα πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη και αυτό έκαναν. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να αποκτήσουμε διάρκεια στην απόδοσή μας», απάντησε ο Βόσνιος τεχνικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: