Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Στροφή σε Λίνεν-Σουμ, στο «κόλπο» ο Γκαλντερίσι!!

Στροφή σε Λίνεν-Σουμ, στο «κόλπο» ο Γκαλντερίσι
Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με την Ολιανένσε για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στις περιπτώσεις Λίνεν και Σουμ. Ραντεβού με τον δεύτερο αλλά και τον εκπρόσωπο του πρώτου με στόχο να «κλείσει» άμεσα το θέμα, έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος. Στο «τραπέζι» και το όνομα του Γκαλντερίσι της Σαλερνιτάνα.

Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή για την Ένωση πλέον «τρέχουν» πιο γρήγορα αφού ήδη υπάρχει καθυστέρηση και δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος. Έτσι, η ΑΕΚ βλέποντας ότι η περίπτωση του Κονσεϊσάο «καίγεται», είναι υποχρεωμένη να στραφεί στις εναλλακτικές της.

Μετά την συνάντηση που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Γιτζάκ Σουμ η οποία πήγε καλά, ειδικά σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, άρχισε επαφές και με την πλευρά του Έβαλντ Λίνεν. Ήδη έχει γίνει συζήτηση με τον Αναστασίου που όμως φαίνεται να είναι στις χαμηλές θέσεις τις λίστας.

Από εκεί και πέρα, στο… τραπέζι έπεσε και το όνομα του Ιταλού, Τζουζέπε Γκαλντερίσι που ήταν προπονητής στην Σαλερνιτάνα, στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και οριστικό ωστόσο από την ΑΕΚ επιμένουν ότι την Τετάρτη θα είναι σε θέση να ανακοινώσει νέο προπονητή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: