Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τόρες: «Καλύτερος εγώ και η Ατλέτικο»

Τόρες: «Καλύτερος εγώ και η Ατλέτικο»
Επίπεδο έχουν ανέβει η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Φερνάντο Τόρες μετά την μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, όπως δήλωσε ο διεθνής επιθετικός στο ισπανικό κανάλι «TVE». Ο επιθετικό της Τσέλσι επιστρέφει απόψε στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι και να απολαύσω το γεγονός ότι θα αγωνιστώ εδώ ξανά. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα γεμίσει και οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας», ανέφερε αρχικά ο διεθνής και πρόσθεσε:

«Έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια. Έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας και ευτυχώς τα πάντα έχουν βελτιωθεί. Είμαι καλύτερος ως ποδοσφαιριστής και η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, όποτε ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολύ καιρό».

Καταλήγοντας, ο Τόρες μίλησε για την απόφαση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε η ομάδα να παίζει χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό: «Μερικές φορές παίζουμε με κλασικό επιθετικό και μερικές φορές χωρίς. Εν πάση περιπτώσει, στην εθνική είναι δύσκολο να παίζεις σε κάθε θέση. Το θετικό για αυτό είναι ότι οι άλλοι παίκτες έχουν έρθει και δεν έχουμε κάτι χειρότερο. Πάντα παίζουμε με τον ίδιο τρόπο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: