Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σαρρής: «Το ποδόσφαιρο κινείται προς το μέλλον»

Σαρρής: «Το ποδόσφαιρο κινείται προς το μέλλον»
Αποτέλεσμα που οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νέα εποχή χαρακτήρισε αυτό των εκλογών για την προεδρία της ΕΠΟ, που κέρδισε, ο Γιώργος Σαρρής, ενώ άφησε ασχολίαστες τις καταγγελίες του Βασίλη Γκαγκάτση για σημαδεμένα ψηφοδέλτια.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο με το σημερινό αποτέλεσμα αποφάσισε να κινηθεί προς το μέλλον. Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου που το άθλημα υποφέρει. Εγγυόμαστε προς πάσα κατεύθυνση πως θα λειτουργήσαμε βάσει των θεσμών χωρίς παρεκτροπές και παρεμβάσεις», τόνισε και πρόσθεσε: «Θα εργαστούμε σκληρά με όραμα και σχέδιο για το καλό του ποδοσφαίρου. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει μια συλλογική διοίκηση στην ομοσπονδία και να έχουμε καλές σχέσεις, όταν το αυτοδιοίκητο να έχει το χαρακτήρα που πρέπει. Η νέα διοίκηση θα αντιμετωπίσει τις ενώσεις με τον ίδιο τρόπο και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έχουμε πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων θα το υλοποιήσουμε».

Κληθείς, δε, να σχολιάσει τις καταγγελίες του ηττημένου των αρχαιρεσιών, Βασίλη Γκαγκάτση, αρκέστηκε να πει «… καμία απάντηση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: