Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Tα... σκάει για Γιορέντε!!

Η Γιουβέντους θεωρεί τον  Φερνάντο Γιορέντε τον ιδανικό για την γραμμή κρούσης της και φιλοδοξεί να τον κάνει τον πιο πλούσιο στο Κάλτσιο με 178.000 την εβδομάδα.
Tα... σκάει για Γιορέντε
Οι μεταγραφές σε αυτό το επίπεδο ενίοτε θυμίζουν το «Φαινόμενο της πεταλούδας». Κάθε μεταγραφική κίνηση μπορεί να επηρεάσει μία άλλη ομάδα σε κάποια άλλη χώρα. Κάπως έτσι φαίνεται να έχει συμβεί με την Αρσεναλ και τη Γιουβεντους. Το καλοκαίρι η Γηραιά Κυρία προσπάθησε να αγοράσει τον Ολλανδό επιθετικό από τους Κανονιέρηδες. Τελικά τα χρήματα που έδινε κρίθηκαν λίγα και έτσι αυτός κατέληξε ως γνωστών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Οπότε τόσο η Αρσεναλ όσο και η Γιούβε βρέθηκαν να αναζητούν φορ. Για την ακρίβεια τον ίδιο φορ, ονόματι Φερνάντο Γιορέντε. Ο Βάσκος της Αθλέτικ Μπιλμπάο σύμφωνα με τους Αγγλους βρίσκεται κοντά στο «Εμιρεϊτς», αλλά φαίνεται ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπαθεί να μπει σφήνα και να τον κλέψει την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο κομμάτι στο εν λόγω σίριαλ θέλει τους Γιουβεντίνους να προσφέρουν στον παίκτη 178.000 την εβδομάδα.

Πρόκειται για τεράστιο ποσό που σε συνδυασμό με το ότι το καλοκαίρι ο Τζίτζι Μπουφόν θα ανανεώσει με περίπου τα μισά από τα 7,5 που εισπράττει τώρα, θα καταστήσει τον Βάσκο ως τον πιο καλοπληρωμένο στο Τορίνο και ίσως και στη Σέριε Α γενικότερα. Η Γιούβε μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα για να καλύψει την μεγάλη ανάγκη της στη γραμμή κρούσης και να κλείσει τον Γιορέντε από Γενάρη, μιας και δεν θα πληρώσει τίποτα για να τον αγοράσει το καλοκαίρι (σ.σ.: μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ).

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: