Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η συγγνώμη του "Κάνιο"

Η συγγνώμη του
Συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ζήτησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, στην προπόνηση της Τρίτης, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Τούμπας.

Απολογητικός για την συμπεριφορά του, στην προπόνηση του Σαββάτου (24/11), εμφανίστηκε απέναντι στον προπονητή και τους συμπαίκτες του ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κάνιο είχε αποκλειστεί από την αποστολή εξαιτίας, μιας αδιαθεσίας στην προπόνηση, παραμονή του αγώνα στην Τούμπα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο έμπειρος μέσος είχε εκνευριστεί, όταν αντιλήφθηκε πως δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Πορτογάλου, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αποχώρησε από την προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Την Δευτέρα, υπήρξε τετ-α-τετ του Ιμπαγάσα, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Βρέντζο, αλλά και με τον προπονητή του, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για επικοινωνία και με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την συμπεριφορά μου και για ότι έγινε πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μία στιγμιαία αντίδραση και τίποτα παραπάνω» είπε ο Ιμπαγάσα, απευθυνόμενος σε συμπαίκτες και προπονητή. Μετά τη συγγνώμη του Κάνιο το θέμα, θεωρείται λήξαν και ο έμπειρος μέσος, προετοιμάζεται ώστε να είναι έτοιμος για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: