Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Κριστιάνο ξεπέρασε… τον Κριστιάνο!!

Ο Κριστιάνο ξεπέρασε… τον Κριστιάνο!
Δεν είναι μόνο ο Λιονέλ Μέσι που «σπάει» ρεκόρ!

Είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο «CR7» άνοιξε το σκορ στο Μπερναμπέου στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άγιαξ (4-1) και έφτασε τα 61 μέσα στο 2012 (ημερολογιακά). Ένα παραπάνω από το 2011, όταν είχε πετύχει 60.

Και ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να δει αν ο Μέσι θα ξεπεράσει τον Γκερντ Μίλερ, ήρθε ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης να «κλέψει» λίγη από τη δόξα των ρεκόρ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ολοένα και καλύτερος και οι αριθμοί το αποδεικνύουν.

Μέσα στο 2012 ο Κριστιάνο έχει σκοράρει 5 φορές με την εθνική Πορτογαλίας, 39 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ, άλλες 2 στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, 2 στο Κύπελλο, ενώ έχει βρει δίχτυα και 13 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τελευταίο αυτό κόντρα στον Αίαντα.

Και ενώ έχει ακόμα να αγωνιστεί στην Primera Division κόντρα σε Βαγιαδολίδ, Εσπανιόλ και Μάλαγα, ενώ έχει ακόμα μπροστά του και δύο παιχνίδια για το Copa Del Rey με τη Θέλτα. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ τον προσωπικό του ρεκόρ γκολ σε μια ημερολογιακή σεζόν.

Δείτε το γκολ του κόντρα στον Άγιαξ:


REAL Ronaldo 1-0 από Counterpoint1





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: