Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Από φάρδος γλίτωσε την τεσσάρα!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τεσσάρα που γλίτωσε ο Ολυμπιακός από ...φάρδος, για το ...γατάκι Χολέμπας που ακολουθεί τον Μαυρία μόνο στο Twitter, για το δώρο του Ζαρντίμ και άλλα πολλά!
Είναι αυτό που λέμε, ότι τον έπιασε αιχμάλωτο, αλλά κατάφερε και …δραπέτευσε. Αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, που ήρθε με φανφάρες για να βάλει τέσσερα και γλίτωσε από ..τεσσάρα.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σίγουρα ανακουφίστηκαν από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, αφού στο τελευταίο 10λεπτο το σφυροκόπημα έγινε ακόμα πιο ανελέητο και έπεφταν κάτω …σαν τα κοτόπουλα, για να κερδίσουν χρόνο και να ...γλιτώσουν τις θλάσεις.
Ο Χάρης Μαυρίας έκανε τον Χολέμπας να φαίνεται γατάκι μπροστά του και όπως πολλοί λένε από χθες το βράδυ στο μόνο που μπορεί να ακολουθεί ο Χολέμπας τον Μαυρία είναι στο Twitter. Τέτοιο ξεπάτωμα αμυντικού παίκτη από επιθετικό, έχω καιρό να δω σε τέτοιου είδους ντέρμπι.
Δυστυχώς η νίκη δεν ήρθε και για αυτό κανείς δεν πανηγυρίζει στον Παναθηναϊκό. Αυτοί που φαίνεται ότι πανηγυρίζουν είναι στον Ολυμπιακό, που από ...φάρδος έφυγαν αήττητοι, αλλά το γήπεδο έδειξε ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε κατά κράτος, ο Ολυμπιακός είχε την ποιοτική διαφορά σε κάποιες θέσεις, όπως στην επίθεση. Αν ο Τζιμπούρ φόραγε την πράσινη φανέλα το κοντέρ θα είχε γράψει και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα πήγαιναν Ρέντη χθες το βράδυ…
Οι 18 τελικές του Παναθηναϊκού θα έφθαναν τις 28 αν είχε το παιχνίδι άλλα 5 λεπτά. Μόνο 4 τελικές έκαναν οι "πράσινοι" στις καθυστερήσεις. Να μην ξεχάσω να αναφέρω και το δώρο του Ζαρντίμ, που έβγαλε από το παιχνίδι τον Ιμπαγάσα. Μεγάλη κίνηση, μεγάλη έμπνευση...


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: