Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Φταίει ο διαιτητής»

Εξοργισμένος με το διαιτητή, ο οποίος δεν είδε το χέρι του Φλόκαρι πριν το πρώτο γκολ της Λάτσιο, ήταν ο προπονητής της Αταλάντα, Κολαντουόνο, μετά το τέλος του ματς.

«Φταίει ο διαιτητής»
Έπαιζε κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie A, η οποία διεκδικεί πρωτάθλημα. Κατάφερε για περισσότερη από μία ώρα αγώνα να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, μπλοκάροντας όλα τα όπλα της αντιπάλου της. Η Αταλάντα, όμως, δεχόμενη ένα αμφισβητούμενο γκολ από τον Φλόκαρι στο 68ο λεπτό, ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 2-0, αφού ακολούθησε ένα αυτογκόλ του Μπρίβιο.

Ο προπονητής της ομάδας του Μπέργκαμο, Στέφανο Κολαντουόνο, μετά το τέλος του ματς ήταν εξοργισμένος με το διαιτητή. «Το χέρι του Φλόκαρι άλλαξε τη ροή του αγώνα, αφού εκτός από το γκολ που ακολούθησε, μας εκνεύρισε και μας έκανε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ψυχολογικά το παιχνίδι τελείωσε για εμάς σε αυτή τη φάση. Ακολούθησαν οι κίτρινες κάρτες, αποτέλεσμα του εκνευρισμού μας και η κόκκινη, που έκαναν ευκολότερο το έργο των αντιπάλων μας. Αν ο διαιτητής είχε σφυρίξει σωστά, ίσως να μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Το χέρι του Φλόκαρι ήταν πεντακάθαρο», είπε με παράπονο ο προπονητής της Αταλάντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν σφυρίζει μια ανάλογη παράβαση. «Έγινε και πέρσι με τη Φιορεντίνα. Αλλά δεν είναι μόνο δική του η ευθύνη. Οι βοηθοί πίσω από τις εστίες δεν βοήθησαν καθόλου τον διαιτητή Περούτσο. Θα πρέπει να δούμε το ρόλο τους, ο οποίος μέχρι τώρα μου φαίνεται διακοσμητικός», είπε με ειρωνεία ο Στέφανο Κολαντουόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: