Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα στη Μίλαν έστειλε ο Πέτκοβιτς!

Τη σπουδαιότητα της νίκης επί της Πεσκάρα, εξήγησε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα της… αντεπίθεσης.

Μήνυμα στη Μίλαν έστειλε ο Πέτκοβιτς
Πέρασαν 43 μέρες από την τελευταία νίκη της Λάτσιο και ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ζητούσε επιτακτικά από τους παίκτες του να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών στο παιχνίδι με την Πεσκάρα. Οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο έκαναν το καθήκον τους, επικρατώντας με άνεση 2-0, κάτι που ικανοποίησε τον Βόσνιο τεχνικό, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Αυτή η νίκη ήταν σημαντική γιατί μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ένα καλό σερί. Στα προηγούμενα παιχνίδια αφήσαμε πολλούς βαθμούς, αλλά μετά από τη νίκη μας επί της Πεσκάρα, είμαστε έτοιμοι να μαζέψουμε τους βαθμούς που μας χρειάζονται, ώστε να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο την κορυφή. Αυτό που θα μας προσφέρει η αποψινή επιτυχία, είναι η ηρεμία και η καλή ψυχολογία, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Μίλαν», σημείωσε ο Πέτκοβιτς.

Στο ματς του Σαν Σίρο, η Λάτσιο θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εκείνη. «Κάποιοι θεωρούν πως είμαστε φαβορί για την 3η θέση. Αλλά εγώ προτιμώ να μην πω τίποτα. Στο γήπεδο θα δούμε ποιος αξίζει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανεβαίνουμε στο Μιλάνο με σκοπό να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με την Πεσκάρα, εκμεταλλευόμενοι, παράλληλα, το ματς της Νάπολι με τη Γιουβέντους. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, θα μειώσουμε τη διαφορά μας από έναν, τουλάχιστον, από τους προπορευόμενους. Στόχος μας είναι η μέγιστη δυνατή συγκομιδή μέχρι το τέλος. Μετά θα δούμε πού θα έχουμε τερματίσει», τόνισε ο προπονητής της Λάτσιο.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Πέτκοβιτς επανέλαβε το παράπονό του προς τον Τύπο. «Αναφέρονται ελάχιστα στη Λάτσιο, παρότι έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα. Αλλά ίσως είναι καλό αυτό. Ταξιδεύουμε με… σβηστά τα φώτα και μπορούμε να αιφνιδιάσουμε πολλούς με τον τρόπο αυτό», είπε με νόημα ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: