Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πονάει ο Πελεκάνος, πονάει… ο Αγγέλου!

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, το απόγευμα του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη.

Ο Έλληνας άσος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο ενώ και στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων στον δικεφάλο, τις οποίες έχει το τελευταίο τριήμερο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου προβληματίζεται έντονα μιας και δεν θέλει να ρισκάρει μία πιθανή υποτροπή και να χάσει τον Μιχάλη Πελεκάνο για περισσότερο χρόνο, οπότε λογικά θα τον αφήσει εκτός από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ένα σημαντικό πλήγμα αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη με 12.5 πόντους ανά αγώνα ενώ είναι πρώτος και στο Ranking με 12.5 επίσης. Βέβαια δεν είναι μόνο σε αυτές τις δύο κατηγορίες, αλλά σχεδόν σε όλες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, κάτι που δείχνει πόσο σημαντική θα είναι η απουσία του. Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι τρίτος στα ριμπάουντ με 55 και 3.4 ανά αγώνα, πρώτος στα κλεψίματα με 24, δεύτερος στα κοψίματα με 10, τρίτος στις ασίστ με 24 ενώ είναι επίσης ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής έχοντας 30.9 μέσο όσο ανά αγώνα στο πρωτάθλημα.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι θα πρέπει να καλυφθεί η απουσία του με ομαδική δουλειά και λογικά με σκληρή άμυνα για να κρατήσει χαμηλό το σκορ. Εκτός είναι επίσης και ο Ευθύμης Τσακαλέρης ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς και δεν θα αγωνιστεί, ενώ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Τσιάρας.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: