Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αλέγκρι:"Δεν το τελειώσαμε όταν έπρεπε"

Στο γεγονός πως η Μίλαν δεν τελείωσε το ματς στο πρώτο μέρος, απέδωσε το ισόπαλο 1-1 με την Ίντερ, ο Αλέγκρι. Δίκαιο το Χ με καλό φινάλε για την Ίντερ, τόνισε ο Στραματσιόνι

Αλέγκρι:
Τις δικές τους απόψεις για τον λόγο που δεν υπήρξε νικήτρια στο φινάλε του μεγάλου ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν, εξέφρασαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο Αλέγκρι από την μεριά του στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ ο Στραματσιόνι, ισχυρίστηκε πως η ομάδα του, τελείωσε τον αγώνα με ένα κρεσέντο.

Ο προπονητής της Μίλαν υπογράμμισε πως «όταν έχεις τις ευκαιρίες θα πρέπει να «σκοτώσεις» τον αντίπαλο σου κι εμείς έπρεπε να έχουμε διπλασιάσει τα τέρματα μας μετά το γκολ του Ελ Σαραουί. Παίξαμε ένα έξοχο πρώτο μέρος, δίχως να δεχτούμε φάση από την Ίντερ. Είχαμε ευκαιρίες και κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει να δημιουργήσουμε 12 τελικές προσπάθειες, με τις τέσσερις απ’ αυτές να είναι συγκλονιστικές. Η Ίντερ πάντως έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, συγκριτικά με το πρώτο. Στην επανάληψη δεν είχαμε σωστή διαχείριση της μπάλας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέγκρι.

Με την σειρά του ο Αντρέα Στραματσιόνι υπογράμμισε: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Κάναμε ένα εξαιρετικό φινάλε στον αγώνα, αλλά για να είμαι ειλικρινής συναντήσαμε τεράστιες δυσκολίες στο ξεκίνημα του ματς και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Χαντάνοβιτς το γεγονός πως δεν έγιναν δύο τα τέρματα της Μίλαν. Μετά το γκολ σε μια φάση που ξεκίνησε από μια χαμένη μπαλιά, μοιάζαμε αποδιοργανωμένοι, αλλά στην ανάπαυλα, τα βάλαμε κάτω και αναδιοργανωθήκαμε».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: