Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Βαλβέρδε: «Αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά»

«Αποχωρούμε από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά με το κεφάλι ψηλά», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αποκλεισμό της Βαλένθια από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βαλβέρδε: «Αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά»
Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Βαλένθια εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο τεχνικός των «νυχτερίδων», πάντως, δεν παρέλειψε να σταθεί και στην προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι στο Παρίσι, κάτι που δίνει το δικαίωμα σε όλους στην ισπανική ομάδα να έχουν το «κεφάλι ψηλά».

«Ήρθαμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή. Πετύχαμε ένα γκολ και χαλάσαμε την ισορροπία των αντιπάλων μας. Όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση σχετικά γρήγορα. Το παιχνίδι όμως ήταν ανοικτό μέχρι και το τελευταίο του λεπτό», τόνισε ο Βαλβέρδε.

«Το γκολ που δεχθήκαμε για εμάς δεν διαφοροποίησε κάτι καθώς από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι θέλουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Προσπαθήσαμε. Κερδίσαμε πολλά κόρνερ τα οποία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε. Σε ένα σημείο του αγώνα όμως κουραστήκαμε και χάσαμε την συγκέντρωσή μας», ανέφερε ο Βάσκος ο οποίος κατέληξε…

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εμφάνισή που έκανε η ομάδα. Αποχωρούμε από το Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: