Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Παπακώστας: «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Κέρκυρας δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας. Για τη φάση που έκρινε το ματς τόνισε πως δεν έχει προσωπική άποψη, όμως οι παίκτες του υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε φάουλ.

Παπακώστας: «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι»
Ο τεχνικός της Κέρκυρας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε πως αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις, θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι καλύτερο από το ΟΑΚΑ αφού δεν απειλήθηκαν από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την προσπάθεια της ομάδας του:


«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι ικανοποιημένος από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε να μην απειληθούμε σχεδόν καθόλου με εξαίρεση μια- δύο περιπτώσεις, όπως αυτή του 36ου λεπτού και αν οι επιλογές μας στις αντεπιθέσεις ήταν καλύτερες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για την υπόδειξη του πέναλτι από τον Κουκουλάκη:


«Ο παίκτης μου που έκανε το πέναλτι διαμαρτύρεται ότι του έγινε φάουλ. Δεν έχω άποψη. Αν είναι, όμως, έτσι είναι κρίμα γιατί έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Έκλεισαν τους διαδρόμους, προσπάθησαν όπως και προσπαθούν πάρα πολύ μήπως γίνει κάτι στο τέλος της σεζόν. Ψηλά το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: